Team Strongbody - logo wit

DE KRACHT IN JE LIJF EN LEVEN

Een membership platform waar Pilates, persoonlijke ontwikkeling en gezond eten samen komen met als doel om jouw lichaam vitaal te houden bij het ouder worden.

Strongbody NL

Pilates Workouts

Strongbody NL

Recepten

Strongbody NL

Community

Strongbody NL

Bewustzijn

Welkom op Team Strongbody

Op dit platform vind je online Pilates mat trainingen, recepten voor gezonde voeding, maandelijks onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling en toegang tot een community.

De doelgroep is vooral zelfbewuste 40 plussers die levenservaring hebben en nog volop midden in het leven staan. Die niet bang zijn om te praten over de onzekerheden van het verouderen maar wel geïnspireerd willen worden om hun beste leven te leiden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. 

Op het Platform

Team Strongbody is een flexibel plan die je makkelijk vanuit thuis kan volgen. Zo blijf je consistent met je lichaamsbeweging en start je de dag met energie. 

Strongbody NL

Maandelijkse
Trainingsschema

Weet je vaak niet welke workout je moet kiezen en wil je graag een routine opbouwen? Het denkwerk wordt voor je gedaan met elke maand een nieuwe trainingsschema.

Het enige wat je hoeft je doen is in te loggen op je dashboard en op ‘afspelen’ te drukken om met de workout van de dag mee te doen. 

Strongbody NL

Gezonde
Recepten

Krijg toegang tot het recepten portaal: een hulpmiddel voor het maken van gezonde recepten en maaltijden.

Wil je minder vlees eten? Kies dan uit heerlijke vegetarische of veganistische recepten.

Strongbody NL

Mat Pilates
Workouts

Pilates workouts beschikbaar op elk niveau. Kies welk onderdeel van je lichaam je wilt trainen in onze Workout Bibliotheek.

Trainingen variëren in lengte (5-60 minuten) en je kan kiezen uit workouts met of zonder (Pilates) attributen.

Strongbody NL

Positieve
Community

Blijf gemotiveerd, vier je overwinningen, stel vragen en vind support in de interactieve Team Strongbody Community.

Strongbody NL

Strong Self

Groei als persoon door de maandelijkse challenges en thema’s op het gebied van:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • spiritualiteit
  • mentale gezondheid
  • voeding

 

Strongbody NL

Flexibel &
Toegankelijk

Navigeer gemakkelijk op alle toestellen: doe elke maand mee met de nieuwste workouts vanaf je computer, laptop, tablets en telefoon.

Wie Ben Ik?

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden en Pilates trainer. Ik heb mijn Pilates mat training genoten in Engeland waar ik ook een aantal jaren een Pilates studio heb gehad. Sinds mijn terugkomst naar Nederland geef ik les op diverse sportscholen, bij bedrijven en privé lessen op locatie.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind en ik ben gepassioneerd over het krachtiger maken van je lijf en leven. Ik geloof dat je op een stressvrije manier gezond ouder kunt te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt.

Ik heb het mijn missie gemaakt om jou te helpen het ouder worden te omarmen en daarnaast ook zo goed mogelijk voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn te zorgen.

Liefs,

Juliette

Word lid van Team Strongbody

Met Team Strongbody werk je aan meerdere aspecten van je leven: je wordt fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel sterker en gezonder. Op lange termijn zal het je veel opleveren. 

Maandelijkse
Membership

€19

per maand

Halfjaar Membership

€96

per 6 maanden

Jaarlijkse
Membership

€156

per jaar (jaarlijks gefactureerd)

Alle kosten zijn inclusief BTW.

© 2021, Team Strongbody | Voorwaarden

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij strongbody.nl. Verspreiden van deze materialen is toegestaan door bezoekers mits er een link is die naar de oorspronkelijke bron op strongbody.nl terug verwijst. Ik stel het niet op prijs wanneer bedrijven/webshops of commerciële websites mijn artikelen en foto’s overnemen zonder vooraf gekregen toestemming via e-mail.