Team Strongbody - logo wit

DE KRACHT IN JE LIJF EN LEVEN

Een membership platform met

✨  100+ Pilates workouts

✨  Elke maand een nieuwe trainingskalender

✨  Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

✨  Vegetarische en plantaardige recepten

✨ Persoonlijk contact

Strongbody NL

Pilates Workouts

Strongbody NL

Recepten

Strongbody NL

Community

Strongbody NL

Bewustzijn

Welkom op Team Strongbody

Op dit platform vind je 100+ online Pilates mat workouts, vegetarische en plantaardige recepten, maandelijks onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling en heb je toegang tot de Team Strongbody community.

De doelgroep is vooral zelfbewuste 40 plussers die levenservaring hebben en nog volop midden in het leven staan. Die niet bang zijn om te praten over de onzekerheden van het verouderen maar wel geïnspireerd willen worden om hun beste leven te leiden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. 

Op het Platform

✨ Flexibel   ✨ Maandelijks opzegbaar   ✨  24/7 toegang tot de workouts    ✨  Jij bepaalt waar en wanneer

Strongbody NL

Maandelijkse
Trainingsschema

Verveling is er niet bij. Je wordt elke maand geprikkeld met een nieuw thema en trainingsschema

Strongbody NL

Gezonde
Recepten

Krijg toegang tot heerlijke vegetarische of plantaardige recepten.

Strongbody NL

Mat Pilates
Workouts

Ongelimiteerd toegang tot 100+ Pilates workouts op elk niveau. Trainingen variëren in lengte (5-60 minuten) en je hebt keuze uit workouts met verschillende (Pilates) attributen.

Strongbody NL

Positieve
Community

Blijf gemotiveerd, vier je overwinningen, stel vragen en vind support in de interactieve Team Strongbody Community.

Strongbody NL

Strong Self

Elke maand wordt een thema behandeld op het gebied van

  • persoonlijke ontwikkeling
  • spiritualiteit
  • mentale gezondheid
  • voeding

 

Strongbody NL

Flexibel &
Toegankelijk

Navigeer gemakkelijk op alle toestellen: doe elke maand mee met de nieuwste workouts vanaf je computer, laptop, tablets en telefoon.

Wie Ben Ik?

Ik ben Juliette, moeder van drie jonge volwassen meiden en Pilates trainer. Ik heb mijn Pilates mat training genoten in Engeland waar ik ook een aantal jaren een Pilates studio heb gehad. Sinds mijn terugkomst naar Nederland geef ik les op diverse sportscholen, bij bedrijven en privé lessen op locatie.

Ik ben al ruim 20 jaar bezig met body, health & mind en ik ben gepassioneerd over het krachtiger maken van je lijf en leven. Ik geloof dat je op een stressvrije manier gezond ouder kunt te worden. Je bent net zoals ik 40+ jaar en staat nog volop in het leven! De ene keer sta je op een festivalletje te dansen met of zonder je kids en de andere keer kom je tot de ontdekking dat je een leesbril nodig hebt.

Ik heb het mijn missie gemaakt om jou te helpen het ouder worden te omarmen en daarnaast ook zo goed mogelijk voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn te zorgen.

Liefs,

Juliette

Word lid van Team Strongbody

Met Team Strongbody werk je aan meerdere aspecten van je leven: je wordt fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel sterker en gezonder. 

Maandelijkse
Membership

€19

per maand

Halfjaar Membership

€96

per 6 maanden

Jaarlijkse
Membership

€156

per jaar (jaarlijks gefactureerd)

Alle kosten zijn inclusief BTW.

© 2021, Team Strongbody | Voorwaarden

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij strongbody.nl. Verspreiden van deze materialen is toegestaan door bezoekers mits er een link is die naar de oorspronkelijke bron op strongbody.nl terug verwijst. Ik stel het niet op prijs wanneer bedrijven/webshops of commerciële websites mijn artikelen en foto’s overnemen zonder vooraf gekregen toestemming via e-mail.